Okay için transfer açıklaması!

Okay Yokuşlu'nun menajeri açıklama yaptı

Okay için transfer açıklaması!
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu transferin gözdesi oldu.

Sevilla'nın radarında!

Okay Yokuşlu, Premier Lig ekibi West Bromwich'in ardından; İspanya'nın ünlü kulübü Sevilla'nın scoutları tarafından da kıskaca alındı. Sevillalı yetkililerin, Okay'ı A Milli Takım'ın İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 yendiği hazırlık karşılaşmasında tribünden takip ettikleri öğrenildi.Sevilla kulübünün Okay Yokuşlu için Trabzonsporlu yetkililerle temas kuracağı belirtildi.

24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Trabzonspor'da 27 karşılaşmada forma giyerken takımı adına 2 gol ile 1 asist kaydetti.
 
Altay'da yıldızı parladı!

Yıldızı İzmir temsilcisi Altay'da parlayan ve 2011 yılında flaş bir transferle Süper Lig ekibi Kayserispor'un yolunu tutan Okay Yokuşlu 2015/16 sezonu öncesi Trabzonspor'a transfer oldu.

Menajerinden transfer açıklaması!

Okay Yokuşlu'nun transferi hakkında konuşan yıldız futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, "Okay Yokuşlu'nun transferi konusunda bize gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından izlenildiğini ve takip edildiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor