Okay: daha iyisini yapmalıyım!

Bordo-Mavililer'de gösterdiği yüksek performansla A Milli Takım'a seçilen ve 2016 vizesi aldığımız kritik maçlarda 18'de olan Okay Yokuşlu, gözünü Fransa'ya dikti.   Trabzonspor’a sezon başında Kayserispor’dan transfer olan ve kısa sürede gösterdiği yüks

Okay: daha iyisini yapmalıyım!
Bordo-Mavililer'de gösterdiği yüksek performansla A Milli Takım'a seçilen ve 2016 vizesi aldığımız kritik maçlarda 18'de olan Okay Yokuşlu, gözünü Fransa'ya dikti.
 
Trabzonspor’a sezon başında Kayserispor’dan transfer olan ve kısa sürede gösterdiği yüksek performans ile hem ilk 11’deki yerini sağlama alan hem de A Milli Takım seviyesine tırmanan Okay Yokuşlu, gözünü 2016 Fransa’ya dikti. 
 
Bordo-Mavili forma altındaki alternatif oyun tarzıyla Ay Yıldızlılar’ın hocası Fatih Terim’in listesine adını yazdırıp kader maçlarında 18’deki yerini alan 21 yaşındaki futbolcu, artık geleceğe daha umutlu bakıyor.
 
“Beni en çok isteyen takıma geldim ve burada çok mutluyum” diyerek Trabzonspor’a övgüler yağdıran Okay Yokuşlu, “Trabzonspor vitrin bir takım. Kısa süre bile olsa sürekli oynamamın karşılığını hemen aldım. A Milli Takım’da olmak, böyle duyguları tatmak mükemmel birşey. Ancak daha iyisini yapmak ve kulübeden sahaya terfi etmek istiyorum. Bunun yolunun da Trabzonspor’da daha iyisini yapmaktan geçtiğini biliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor