Okan Alemdar “Hedefe 1 maç kaldı”

Trabzonspor Genel Sayman’ı Okan Alemdar’dan maç sonu değerlendirmesi.

Okan Alemdar “Hedefe 1 maç kaldı”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un Bursaspor’u 1-0 mağlup ettiği maç sonu Haber61'e açıklama yapan Trabzonspor Genel Sayman’ı Okan Alemdar “Ekip olma yolunda çok iyi gelişme sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.


Okan Alemdar, “Üç puan aldığımız için sevinçliyiz. Son haftalarda 3 puan alıyorduk ama iyi oyun oynamıyorduk. Bugün iyi oyunu da dahil ettik. İnanılmaz bir kazanma arzusu. Ekip olma yolunda çok iyi gelişe kaydediyoruz. Penaltı veriliyor verilmiyor her zaman olan şeyler bunlara alıştık. Bir şekilde maçı kazanmak lazım. Bizde kazandık. Oyuncuların tepkisi çok doğru değil ama maçın atmosferi ile verilen tepkilerdir. Bizde tribünde aynı tepkileri veriyoruz ama sonuçta oyun devam ediyor. 6’da 6 demiştik Osmanlı maçında. Bunu başarmak için bir maçımız kaldı. Devre arasına gireceğiz orada daha iyi toparlanıp artık bizde varız bu yarışta. Bunu artık net olarak söyleyebiliriz. Seyircilerde şampiyon Trabzon diye bağırmaya başladı. Onlarda inanmış. Teşekkür ediyorum. Onlar varsa Trabzonspor var. Hep beraber yükselmeye devam edeceğiz" dedi.

Alemdar, Başkan Muharrem Usta'nın son zamanlarda basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındığı yönündeki soruya "Başkanın uçağa yetişmesi gerektiği için acele etti. Yoksa konuşmama gibi bir tavrı yok. Aksine konuşmayı seven biridir" şeklinde cavap verdi.

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Okan Alemdar, "Biz akılcı politikalarla gitmek zorundayız çünkü para durumu her zaman Trabzonspor’da tartışılıyor. Sıkıntılı anlar yaşanıyor. O halde maddi durumu göz önüne alarak bunu gerçekleştirmeliyiz. Alacağımız oyuncular takımdaki oyunculardan iyiyse bu risk göze alınır. Bu borcun altına girilebilir. Yok aynısını alacaksak anlamı yok. Bizim kadromuz eterli. Her zaman söylüyoruz stoper ama onlarda iyi. Bakıyorum bi ihtiyaç göremiyorum ben. Belki bir stoper görüşülebilir. Belki giden olur ve onun yerine gelen olabilir. Ama bu ortamda insanın deli olması lazım. Bu güzel ortamdan gitmek istemek akıl karı bir şey değil. Dolayısıyla öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Belki bizim düşüneceğimiz şeyler olabilir. Bunu maddi açıdan ayar yapmak için söylüyorum. Biri gitsin biri gelsin istiyorum. Dolayısıyla para dengesini tutmamız lazım. Başarı hepimizin istediği bir şey ama dengeli başarı olması lazım. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu..

Yaklaşan Mali Genel Kurulda ibra edilmeyecekleri yönünde çıkan haberler konusunda konuşan Alamdar, "Kongre kararıdır bu. Buna müdahale etmek çok doğu değil. Kongre üyelerimiz akılıdır gerekeni yaparlar" dedi.

Genel Sayman Okan Alemdar, Trabzonspor'un hedefinin her zaman 3 puan olduğunu belirterek, "Trabzonspor’un hedefi her maçta 3 puandır. 3 Puan bizi nereye taşırsa oraya gideriz. Bunun adı şampiyonluksa oraya gideriz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor