Oğuzhan Özyakup Trabzonspor'a pahalı geldi

Trabzonspor, Oğuzhan Özyakup'ın durumunu araştırdı, maliyeti geri adım attırdı

Oğuzhan Özyakup Trabzonspor'a pahalı geldi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig'de zire yarışını sürdürürken yaklaşan ocak ayı transfer dönemi öncesinde bir çok isim gündeme gelmeye devam ediyor.

İsmi ciddi şekilde anılan isimlerden biri de Beşiktaş'ın Trabzonlu ve Trabzonsporlu yıldızı Oğuzhan Özyakup oldu. Haber61'in edindiği bilgiye göre; Bordo mavili yönetim Oğuzhan'ın durumunu ve transfer maliyetini araştırdı. İlk girişimler sonucunda yetenekli futbolcunun yıllık 2.5 Milyon Euro garanti ücret istediği ayrıca Beşiktaş'ın da bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Bu talepler doğrultusunda Trabzonspor yönetiminin Oğuzhan konusunu rafa kaldırdığı bildirildi.

BÜTÇE ÇOK KISITLI

Bordo mavili yönetim kısıtlı bütçe nedeniyle çok dikkatli davranırken Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp de Antalyaspor maçı sonrasında Haber61'e yaptığı açıklamada "Şuanki bütçemizle transfer yapamayız. Eğer bütçemiz el verirse bir transfer yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullanarak maddi durumu özetlemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor