Öğrenciler şehit mezarına çıkarın!

Haber61/Haber Servisi - Çaykara 7’den 77’ye şehidini uğurluyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü önceki gün toprağa verilen şehit komiser Ahmet Çamur’un mezarına öğrencilerin götürülmesini istedi. Mezarı başına giden öğrenciler dua etti.    Hakkâri’nin Şemdinli i

Öğrenciler şehit mezarına çıkarın!
Haber61/Haber Servisi - Çaykara 7’den 77’ye şehidini uğurluyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü önceki gün toprağa verilen şehit komiser Ahmet Çamur’un mezarına öğrencilerin götürülmesini istedi. Mezarı başına giden öğrenciler dua etti. 
 
Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi girişinde iş makinesiyle yolu kapatmak isteyen vatan haini PKK'lılara müdahale eden özel harekât polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarla düzenlenen saldırıda, şehit düşen Çaykara Soğanlı Mahallesinden 45 yaşındaki komiser Ahmet Çamur´un kabrini Çaykaralı 250 öğrenci ziyaret etti. 
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali öncülüğünde Çaykara’da değişik okullarda öğrenim gören 250 öğrenci beraberlerinde öğretmenleriyle birlikte önceki gün Soğanlı Mahallesindeki aile mezarlığına defnedilen Şehit komiser Ahmet Çamur’un mezarını ziyaret ettiler.
 
Duygulu anların yaşandığı ziyarette, öğretmen ve öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Mezar başında okunan Yasin-i şerifi dinleyen öğrenciler, daha sonra Samsun İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Okuyan’ın şehitlikle ilgili vaazı dinlediler. 
 
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, ”Vatan ve milleti için şehit olan ve dün son yolculuğuna uğurladığımız şehidimiz Komiser Ahmet Çamur'un mezarını öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Bugün buraya şehidimizi unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı ifade etmeye geldik. Şehidimize olan minnetimizi, ruhuna göndereceğimiz bir Fatiha için öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ziyarete geldik. Biliyoruz ki insanları toplum içinde var eden kimlikleridir, şehitlerimiz bizim kimliğimiz, vatanımızın tapularıdır. Onlar bizimle beraber velhasıl her daim diridirler. Cenabı Allah hepsinden razı olsun, mekânları cennet olsun” dedi.
 
11880100_1013133895447757_62179699_n.jpg
 
 
11830193_1013133888781091_1250237732_n.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler