Obi Mikel’in menajeri konuştu: "Onazi ve Mikel çocukluk arkadaşı"

Trabzonspor'un yeni transferi Obi Mikel'in menajeri açıklamalarda bulundu.

Obi Mikel’in menajeri konuştu: "Onazi ve Mikel çocukluk arkadaşı"

Trabzonspor'un yeni transferi John Obi Mikel'in menajeri Makinwa açıklamalarda bulundu.

Chelsea ile Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig şampiyonlukları yaşamış ismin kariyerinin tartışılacak bir tarafı bulunmadığına dikkat çeken Makinwa, “Trabzonspor müthiş bir transfer gerçekleştirdi. Obi Mikel, Chelsea günlerindeki gibi değil; ama o günlerin çok uzağında da değil. Son dönemde form durumu yeniden yükselişte. Trabzon taraftarı da kendisini sevecek ve çok iyi bir ilişki kuracaktır” dedi.

Anthony Nwakaeme ve Ogenyi Onazi’nin Karadeniz ekibinde olmalarının Obi Mikel’in tercihinde belirleyici olduğunu belirten Makinwa, “Onazi, Obi Mikel’in çocukluk arkadaşı ve onun kendisine Trabzon ile ilgili son derece pozitif şeyler anlatması, Obi’nin bu transfere ikna olmasını sağladı. Bu transfer, oyuncu için de iyi oldu çünkü Obi Mikel kendisine yeni bir meydan okuma peşindeydi. Uzun yıllar istikrarlı bir şekilde oynayabilecek bir takıma gitme hedefi vardı. Onazi ile milli takımda birlikte oynadıkları için birlikte çok uyumlu oynayacaklarını ve Trabzonspor’un orta sahasının yeni sezonda çok güçlü olacağını söyleyebilirim” diye konuştu.

Takıma yeni bir maestro
Nijerya Milli Takımı’nın eski forveti olan Stephen Makinwa oyunculuk özelliklerinden bahsettiği Obi Mikel’in liderlik özelliğine vurgu yaptı. Makinwa, “Obi Mikel oynadığı takımlar için tam bir saha içi liderdir. Bu yönüyle takımı çekip çevirecektir. Takım savunmasını önde başlatan futbolcu olmasının yanında, oyunda tempoyu ayarlayan isim olarak da öne çıkar. Futbol zekası çok iyi olan, ayağından top almanın imkansız olduğu bir isimdir” dedi.

(Skorer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor