Obi Mikel açıkladı! Ankaragücü maçında oynayabilecek mi?

Trabzonspor’un yıldız ismi Obi Mikel sakatlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Obi Mikel açıkladı! Ankaragücü maçında oynayabilecek mi?

Trabzonspor’un yıldız ismi Obi Mikel yayıncı kuruluşun konuğu oldu. Yıldız isim yaptığı açıklamada “Açıkcası alıştığımı düşünüyorum. En başta geldiğimde en son maçımı Mayısıs ayında oynamıştım. Daha sonra Afrika kupasında sakatlandıktan sonra buraya geldikten sonra alışmak zorunda kaldım. İlk geldiğimde fit olduğumu söyleyemem. Daha sonra bir sakatlık daha yaşadım. Şuanda eski halime geri dönmeye çalışıyorum. Ben de genç oyuncu arkadaşlarıma hep şunu söylüyorum. Hep daha iyi olabilirsiniz diyorum. Hep daha iyi olabilirsiniz diyorum. Ben de daha iyi olmaya çalışıyorum ama bu sakatlık süreci biraz daha geri düşmeme neden olsa da yavaş yavaş alıştığımı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Haftasonu oynanacak Ankaragücü maçında sahada olacak mı? Sorusuna da cevap Veren Obi Mikel “Gerçekten zor süreç oldu. Takım arkadaşlarıma, takım oyununa ve hocamızın benden istediklerine tam olarak kavrayabilmişken ve sahada uygulamaya başlamışken sakatlık yaşamak her oyuncunun başına gelebilecek bir şey. Ama yaşadığım sakatlıklarda 2 kez erken dönebilmeye çalıştım. Çünkü takıma yardımcı olabilmek ve takımın başarılarında pay sahibi olabilmek istiyorum. 2 kez erken dönemeye çalıştım ve tekrar tedavi odasına döndüm. En son yaşadığım sakatlıktan sonra doğru kararı aldık hep beraber ve bekleyelim dedik ve sakatlık geçtiğinde hazır olarak dönebileyim. Bugün ve dün yapılan çift antrenmanların hepsinde yer alabildim. Bunun iyi bir haber olduğunu düşünüyorum. Hafta sonu yapılacak maça kadar hazır olmayı umuyorum. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor