“O zaman getirelim Arsene Wenger’i…”

"İnsanlar işin ciddiyetine varmak zorunda..." Ahmet Ağaoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu

“O zaman getirelim Arsene Wenger’i…”

Haber61 Spor Servisi / Özel/ Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilmesi planlanan altyapı hamlesi hakkında bilgi veren Ağaoğlu, altyapının her zamankinden daha aktif bir hale geleceğine vurgu yaparak bu söylemin A takımı tamamen altyapı oyuncularından oluşturmak anlamına gelmediğini belirtti.

HER MEVKİYE ALTYAPIDAN OYUNCU GETİRMEK MÜMKÜN DEĞİL

Ağaoğlu “Tamamıyla altyapıdan kurulu bir takım yaratmak söz konusu değil.  Her mevkiye altyapıdan Trabzonspor ağırlığını taşıyacak oyuncu getirmek mümkün değil. Aynı zamanda Trabzonspor’un bütçe yapısını, gelir gider dengesini, takım dengesini sarsmayacak transferlerle de takımı bir noktaya taşıyıp her zaman yarışın içinde tutmak, taraftarın da ilgisini üst seviyeye çıkarmak istiyoruz.”dedi.

Transfer politikasıyla ilgili örnek veren Ağaoğlu “Şimdi bir mala ihtiyacınız olur, cebinizde para vardır bir dükkana girer 3’e 5’e bakmadan alırsınız.  Ama bütçeniz sınırlıdır, yine o mala ihtiyacınız vardır, o zaman 10 mağaza gezersiniz en makulü hangisiyse onu alırsınız ve yine aynı neticeyi alırsınız.” Şeklinde konuştu.

ARSENE WENGER’İ GETİRELİM, TAM YETKİYİ VERELİM…

İnsanların hala Trabzonspor’un borcunun ciddiyetinin farkında olmadığını dile getiren Ağaoğlu “ İnsanlar borcun ve aleyhimize açılmış 132 davanın farkında değiller. Gelecek hocanın da bu gerçekleri görüp bu ağırlığı yüklenip hareket etmesi gerekecek. Şuanki kadro maliyeti 180 Milyon Lira senin gelirin 120 Milyon Lira faiz borcun 80-90 Milyon Lira, kulüp giderleri 50-60 Milyon Lira, açığın 300 Milyon TL.  Yoksa al getir Arsene Wenger’i, ver tam transfer yetkisini en iyi futbolcuları toplasın gelsin. kadro maliyetin çıksın 380 Milyon’a. Ondan sonra da ayın sonu geldiğinde oyuncuların, hocanın parasını ödeyeme, bonservis ücretlerini ödeyeme, 132 dava çıksın 232 davaya. UEFA’dan FIFA’dan TFF’den bütün cezaları da ye, sonra da kenara çekil. İnsanlar bu işin ciddiyetine varmak zorundalar. Ben bazen hayret ediyorum. Eleştiri yapılırken bunlar düşünülmüyor mu?” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor