O yönetici ‘istifa ettim’ demişti ama…

Trabzonspor’da yöneticilerin basına yansıyan açıklamaları ve yaptıkları hareketler tam anlamıyla çelişkiye döndü. Trabzonspor’da yönetim kurulunun en etkili isimlerinden Abdi Serdar Üstünsalih istifasını geri alıp almadığı bir dönem tartışıldı. Basına Tra

O yönetici ‘istifa ettim’ demişti ama…

Trabzonspor’da yöneticilerin basına yansıyan açıklamaları ve yaptıkları hareketler tam anlamıyla çelişkiye döndü. 

Trabzonspor’da yönetim kurulunun en etkili isimlerinden Abdi Serdar Üstünsalih istifasını geri alıp almadığı bir dönem tartışıldı. Basına Trabzonspor’un mali gidişiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapan ve istifa ettiği iddia edilen Üstünsalih, önce iddiaya göre Fatih Şahinoğlu’nun idari menajerliğe getirilmesi neden oldu. Bunun üzerine Şahinoğlu’na görev tebliği yapılmadı ve istifasını geri aldı. Diğer bir iddiaya göre Üstünsalih Başkanla görüşmek istedi bir türlü görüşemediği için istifa etti.

Ardından istifasını geri aldı. İşte bundan sonra basına artık hiç açıklama yapmayan hatta sorulara cevap vermeyen Üstünsalih önce Anıtkabir’de ortaya çıktı. Trabzonspor’un Anıtkabir ziyaretinde yer aldı. Şimdide bugün Fransız Büyükelçi’nin yaptığı ziyarette poz verdi.

Üstnsalih’in kulüp ‘batağa gidiyor, bu transfer politikası yanlış’ açıklamaları ise hala kulaklarda bir iz olarak kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor