O oyuncunun transferinde yeni gelişme

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına hız veren Trabzonspora o oyuncudan kötü haber geldi.

O oyuncunun transferinde yeni gelişme

Haber61 / Spor Servisi 

2016-2017 sezonunun tamamlanmasının ardından 17 Haziran da resmi olarak başlayacak transfer dönemi öncesi Trabzonspor’da çalışmalar sürüyor.


Geride kalan sezonda inişli çıkışlı grafik sergileyen Trabzonspor gelecek yıl transfer planlaması için görüşmelerini sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transfer temaslarını yoğunlaştıran Bordo-Mavililerde Tolgay Arslan transferinde pürüzler yaşandığı belirtildi.

Devre arası Trabzonspor’un gündemine gelen gurbetçi oyuncunun transferi gerçekleşmemiş ve sezon sonu bu oyuncu için girişimlerini sıklaştıracağının sinyallerini veren Trabzonspor yönetimine kötü haber oyuncudan geldi. Beşiktaş’ın Süper Lig şampiyonu olması ve oyuncunun şampiyonlar liginde mücadele etmek istemesi nedeni ile bu transferin olma olasılığını zayıflatırken Ersun Yanal’ın bu oyuncuyu ısrarla istediği biliniyor.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler