O oyuncunun satışına onay çıktı

Trabzonspor’da devre arası tatili sürerken Bordo-Mavili ekip transfer arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi özellikle forvet ve sol bek mevkiine oyuncu arayışlarını sürdü

O oyuncunun satışına onay çıktı

Trabzonspor’da devre arası tatili sürerken Bordo-Mavili ekip transfer arayışlarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi özellikle forvet ve sol bek mevkiine oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

 Ekonomik yapıyı da göz önünde bulunduran yönetimin ilk etapta kadroda düşünülmeyen oyuncuları satış ve ya takas opsiyonu ile kullanmayı düşünüyor.

Trabzonspor Yönetimi Oscar Cardozo’ya iyi bir teklifin gelmesi halinde bu oyuncunun satılmasına sıcak bakıyor. Trabzonspor’un oyun sistemine uymayan oyuncu için gelecek teklifler gözden geçiriliyor. Cardozo’nun durumu N’doye’nin formsuz olması sebebi ile  Bordo-Mavili camiada forvet arayışları hız kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor