O oyuncu Trabzonspor’a çok yakın

Trabzonspor’da transfer çalışmaları hızıyla devam ediyor.Bordo-Mavili takımın transfer komitesinde yer alan yöneticilerinden Başkan yardımcısı Ali Uzunay Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.Uzunay transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamad

O oyuncu Trabzonspor’a çok yakın

Trabzonspor’da transfer çalışmaları hızıyla devam ediyor.

Bordo-Mavili takımın transfer komitesinde yer alan yöneticilerinden Başkan yardımcısı Ali Uzunay Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Uzunay transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada transferde birçok oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Stephane M’bia Trabzon’a geldi. Şehri gezdi ve görüşmemiz oldu. Biz oyuncuya bir teklif sunduk. Oyuncuya bizim dışımızda teklif yapan takımlar da oldu ama bunların hepsi yurt içinden. Galatasaray’ın oyuncuya bir teklifi olmadığını belirten Uzunay şuanda oyuncu bize daha yakın görünüyor dedi.

Belfodil transferi içinde açıklamalarda bulunan Uzunay bizim görüştüğümüz oyunculardan sadece biri ilerleyen günlerde bu oyuncuyla ilgili durumda netlik kazanır dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler