O olay Trabzonspor ile alakalı değil

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir otelde meydana gelen silahlı olay sonrası, İstanbul Medyasında çıkan haberlerde “Trabzonspor Kongresini etkilemek için başkan adayının yeğenini tehdit ettiler.” haberinin asılsız olduğu ortay çıktı. Olayın tarafı olan St

O olay Trabzonspor ile alakalı değil

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir otelde meydana gelen silahlı olay sonrası, İstanbul Medyasında çıkan haberlerde “Trabzonspor Kongresini etkilemek için başkan adayının yeğenini tehdit ettiler.” haberinin asılsız olduğu ortay çıktı.

Olayın tarafı olan Star Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Başkan, basına yansıyanların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Başkan, “Ben geçtiğimiz kongrede Muharrem Usta’yı destekledim ve bu seçimlerde henüz kimi destekleyeceğim belli değil. Geçtiğimiz günlerde bir otelde meydana gelen bir hadise beni derinden üzmüştür" dedi.

Bir kısım insanların mesnetsiz açıklamaları şahsımı üzmüştür diyen Başkan, “Bana Muharrem Usta, başkan olması için ıslak imza gerekli söylendiğinde bende kendisine 120 ıslak imza gönderdim. Bu yardımı benden Gökhan Saral ve Cemil Yılmaz istedi.  Saral ve Yılmaz, Muharrem bey ile toplantı sırasında, "Kürşat Başkan bizi destek verdi. 120 ıslak imza verdi.” Sözleri üzerine Fatih Usta, “Kürşat'a güvenilmez.” Sözlerini kullandı. Ben bu durum üzerine kendisiyle birlikte görüşmek istedim” ifadelerine yer verdi.

Başkan, “Daha sonra kendisiyle bir otelde akşam 22:00 sularında  buluşmak için sözleştik. Yurt dışından Türkiye’ye gelerek kendisiyle görüşme saatini beklediğimi otele erken geldi. Bu esnada yanımda Gökhan Saral ve Cemil Yılmaz, bulunuyordu. Kendisiyle başbaşa görüşmek üzere odaya 4 kişi girdik. Kendisi bir anda heyecanlandı ve sinkafli kelimelere kullanamaya başlayınca sakin olmasını söyledim ve tartışma çıktı. İyice ortamı gerince bende silahı çıkarak ayaklarına ateş ettim olay budur” dedi.

Olayın Trabzonspor ile bağlantısı olmadığını belirten Başkan, “Gerçekleşen bu olayı farklı noktalara taşımak istiyorlar. Bu olayın Trabzonspor ile uzaktan ve yakından alakası yoktur. Fatih Usta, eskiden beri tanıdığım biridir. Sürekli benim için, “ben Kürşat Başkanı severim.” Diyen bir kişinin sonradan neden böyle davrandığı ise manidardır. Ticari, hayatı kötü gitmiştir. Son olarak da “Kara Murat” isimli  bir film çekti. Buradan da tutturamadı. Reklamı olmayınca da bu olay üzerinden reklam yapma peşinde dir. Ben Muharrem Usta’yı hiçbir şekilde tehdit etmiş biri değilim. Hata kendisini sorun bakalım beni tanıyor mu? Muammer Beyin yapmış olduğu açıklamalar beni üzmüştür. Eğer ben kendisini tehdit etmişsem benden şikayetçi olsun. Son kez söylüyorum, bu olayın Trabzonspor ile alakası yoktur” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler