O Kulübün Başkanından TS'li Yıldıza Transfer Sinyali!

 Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'nın Başkanı Martin Kind, Alman yıldız için “Daldan dala” ifadesini kullandı. 2012’den günümüze 5 takım değiştirdiğini ve bir türlü dikiş tutturamadığını belirten Kind, Marin’in artık milli takıma çağrılmadığına

O Kulübün Başkanından TS'li Yıldıza Transfer Sinyali!

 Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'nın Başkanı Martin Kind, Alman yıldız için “Daldan dala” ifadesini kullandı. 2012’den günümüze 5 takım değiştirdiğini ve bir türlü dikiş tutturamadığını belirten Kind, Marin’in artık milli takıma çağrılmadığına da değindi. Kind, “Teknik Direktörümüz Thomas Schaaf bu oyuncuyu tıpkı Şenol Güneş gibi sihirli değneği ile forma getirir diye düşünüyorum” dedi.

Kind böylece, Marko Marin’e olan ilgilerini artık gizlemediğini ve oyuncuya talip olduklarını, kadrolarına katabilmek için Chelsea ile görüşmelere başlanılacağını ifade etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler