“O kararı TFF değil Trabzonspor Genel Kurulu aldı”

Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamada bulundu

“O kararı TFF değil Trabzonspor Genel Kurulu aldı”

Haber61 Spor Servisi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüplerde gerçekleşen borçlanmaların önüne geçebilmek için borcu yapan yönetimlerin bu bedelleri karşılaması gerektiğine yönelik çalışma yaptığı iddialarına yönelik olarak  Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu ve  “ O kararı TFF değil Trabzonspor Genel Kurulu aldı” dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilirken genel kurulu hatırlatan Ağaoğlu “ Tüzükte 84. Maddeye eklenen düzenlemeyle birlikte bahsi geçen kararı Trabzonspor almıştır. “ ifadelerini kullandı.

TÜRK FUTBOLUNDA BİR İLK

 Türk futbolunun zirvesindeki isimlerin de bu konuyu kendi aralarında görüştüğünü dile getiren Ağaoğlu “bakanlıkta müşavirler, genel müdür yardımcıları vs hepsi bir araya geldi. Trabzonspor’un bu maddeyi genel kuruldan nasıl geçirdiği konuşuldu. “Bu Türk futbolunda bir ilk, biz de bunu kulüpler yasasına eklemek için uğraşıyoruz” şeklinde konuşmalar oldu.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor