O karar FIFA'ya gidiyor

Kayserispor ile Trabzonspor arasında geçtiğimiz pazartesi günü oynanan mücadelede hakem Hüseyin Göçek’in bir pozisyon sonrasında verdiği karar hâlâ tartışılıyor.    Konuyla ilgili ağırlıklı görüş Göçek’in verdiği kararın hatalı olduğu noktasında yoğunlaşı

O karar FIFA'ya gidiyor
Kayserispor ile Trabzonspor arasında geçtiğimiz pazartesi günü oynanan mücadelede hakem Hüseyin Göçek’in bir pozisyon sonrasında verdiği karar hâlâ tartışılıyor. 
 
Konuyla ilgili ağırlıklı görüş Göçek’in verdiği kararın hatalı olduğu noktasında yoğunlaşırken MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu tam tersini savunarak, “Göçek doğru karar vermiştir. Simic, kuraldaki boşluktan yararlanarak sportmenliğe aykırı davranmıştır” açıklamasını yaptı. 
 
Pozisyonla ilgili görüş ayrılığı, hakemler arasında da keskinleşince MHK’nin de çareyi bu kararı FIFA’nın Hakem Komitesi’ne göndermekte bulduğu öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Kayseri-Trabzon maçının 58. dakikasında ev sahibi ekipten Marco Simic, Trabzonlu Erkan Zengin’in fair-play gereği taç atışında topu kendisine atmasından sonra diziyle havalandırmış, ardından kafa vuruşuyla kalecisi Hakan Arıkan’a göndermişti. 
 
Bunun üzerine Göçek, Simic’e sarı kart göstererek, Kayseri aleyhine de endirekt vuruş kararı vermişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor