O İsim Trabzonspor'u Reddetti!

Bir süredir teknik direktör arayışında olan Trabzonspor'da Lucescu'nun son açıklamalarından sonra kulüp başka isimlerin peşine düştü. Bu isimlerden birtanesi de İspanyol teknik adam Juande Ramos. Son olarak tecrübeli teknik adam ile ilgili Estadio Deporti

O İsim Trabzonspor'u Reddetti!

Bir süredir teknik direktör arayışında olan Trabzonspor'da Lucescu'nun son açıklamalarından sonra kulüp başka isimlerin peşine düştü.

Bu isimlerden birtanesi de İspanyol teknik adam Juande Ramos. Son olarak tecrübeli teknik adam ile ilgili Estadio Deportivo gazetesi farklı bir haber yayınladı. Daha önce Trabzonsporlu yöneticilerle Ramos'un Alicante şehrinde yediği yemeği haber yapan gazete, İspanyol teknik adamın Trabzonspor'un teklifini geri çevirdiğini iddia etti.

Ayrıca Real Betis'in de istediği Ramos, Usta'dan yıllık 4 milyon Euro ücret istediği ve Ramos'un, ayrıca yüklü bir transfer bütçesi de talep ettiği söylenenler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler