O isim Trabzonspor’da heyecan yarattı

Trabzonspor transfer döneminde aradığı forvet oyuncusunu Roma'da buldu.

O isim Trabzonspor’da heyecan yarattı
Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor önümüzdeki sezon güçlü bir kadronun kurulması adına eksik mevkilere oyuncu arayışları sürüyor. Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda'yı renklerine katan Trabzonspor’da forvet mevkiine düşünülen Doumbia ismi heyecan yarattı.

Yeni sezona eksiklerini gidererek başlamak isteyen Trabzonspor’da forvet mevkiine arayışlar sürüyor. Bordo-mavili yönetimin elinde geniş bir oyuncu seçeneği bulunurken bu listenin üst sıralarında Seydou Doumbia bulunuyor. Trabzonspor’un kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Fildişi sahilli oyuncu geçen sezonu Basel'de tamamladı. Roma’nın futbolcusu olan Doumbia'yı transfer etmek isteyen Trabzonspor kulübü bu oyuncuyu kiralama formülüne sıcak bakıyor.

Kariyerinde birçok kulüpte forma giyen oyuncunun en yüksek maliyetli transferi 25 Milyon Euro transfer ücreti ile CSKA Moskova kulübünden İtalyan devi Roma’ya oldu. Roma’da istediğini bulamayan oyuncu buradan İngiliz ekiplerinden Newcastle takımına ardından da Basel takımına kiralandı.1.79 boyundaki forvet oyuncusu İsviçre Süper liginde çıktığı 25 maçta 20 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Şampiyonlar liginde 6 maçta 1 gol atan Doumbia, Swiss Cup’ta da oynadığı 3 karşılaşmada 1 asist yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor