"O iddiaları çıkaranlar Trabzonspor düşmanıdır"

Trabzonspor iddiaları ile ilgili analiz.

"O iddiaları çıkaranlar Trabzonspor düşmanıdır"

Haber61 - Haber Servisi - Analiz-Haber - Levent Ustabaşı - Trabzonspor Kulübü Yönetimine yakın kaynaklardan aldığım bilgilere göre şunları söyleyebilirim;

O MESAJI ALDIM

1- “Hocamız Ünal Karaman’ın sonuna kadar arkasındayız.  Sözleşme imzalarken de bütün yönetim olarak oy birliği ile kendisine tam destek verdik. Medyada çıkan haberleri nereden uydurduklarını bilemiyoruz!” mesajını aldı, irdeledim. 

YANILTMADIR YANLIŞTIR

2- “Kulüpte futbol adına hangi önemli adımlar atıldıysa Ünal Karaman ile birlikte attık. Bu böyle bilinmesi gerekir. Diğer söylenenler kabul edilemez, yanıltmadır, yanlıştır.” şeklinde bir sitem aldım .

TS DÜŞMANLARIDIR

3- Ünal Karaman'ı eski bir yöneticinin istemediği, arkasını oyduğu, onu telefonla arayıp bir şeyler dediği, oyunculara sahaya müdahale ettiği gibi bir sürü iddia ise yalanlandı! Böyle şeyler asla ve asla inanılmaması gerektiği, bunları yapanların TS düşmanı olduğunun özellikle altı çizildi diyebilirim. 

RİSKE ATILMADI

4- Şu Daniel Sturridge meselsini de konuştuk.  MR'ında ufak bir ödem çıktığı, riske atılmaması adına kadroya alınmadığı söylendi. 

Yani denildiği gibi 'şike cezası aldı oynamayacak' diye bir şey yok!

HER TAKIM ETKİLENİR

5- Evet Trabzonspor 3 önemli sakatlık yaşadı. Bu da takımın performansını her takımı etkileyeceği gibi etkilemiştir.

Mali anlamda 'komada’ , ‘bitkisel hayatta' denilen kulüp, şu anda şampiyonluğun en ciddi  adaylarından biri ve Avrupa'da mücadele ediyor.  

Demeleri o ki; yönetim, camia ve taraftarların kenetlenmesi, kulübü karıştıran haberlere değer vermemelerini istiyorlar.

Şimdilik bu kadar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor