O futbolcularla özel olarak görüşülecek!

Karadeniz temsilcisinde devre arası yaklaşırken, sıkça gündeme gelen konulardan biri de takımın yıldızlarının adının karıştığı transfer dedikoduları.   Her ne kadar şu ana kadar resmi bir teklif gelmese de özellikle Cardozo, Cavanda, Mbia gibi futbolcular

O futbolcularla özel olarak görüşülecek!
Karadeniz temsilcisinde devre arası yaklaşırken, sıkça gündeme gelen konulardan biri de takımın yıldızlarının adının karıştığı transfer dedikoduları.
 
Her ne kadar şu ana kadar resmi bir teklif gelmese de özellikle Cardozo, Cavanda, Mbia gibi futbolcular için yurt dışı kaynaklı her gün yeni bir haber çıkıyor. Bu konu yönetimin de öncelikleri arasına girdi. Başkan Muharrem Usta’nın görevlendireceği isimlerin devre arasından hemen önce adı geçen futbolcularla birebir görüşmeler yapacağı ve fikirlerini alacağı belirtildi.
 
Yeni yönetim, bu futbolcuların hiçbirini satmak istemiyor. Ancak oyunculara sıradışı bir teklif gelmesi ya da futbolcuların ayrılık konusunda çok kararlı olması halinde Bordo-Mavililer yeni dönem planlarına ‘satış’ ihtimalini ekleyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor