O Futbolcu Kiralık Gidecek!

Sunderland Teknik Direktörü Sam Allardycei N'doye transferinin bir an önce bitmesini umduğunu dile getirirken, "N'doye süreçten geçiyor. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlamayı umuyoruz" derken, Senegalli golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak istediklerin

O Futbolcu Kiralık Gidecek!

Sunderland Teknik Direktörü Sam Allardycei N'doye transferinin bir an önce bitmesini umduğunu dile getirirken, "N'doye süreçten geçiyor. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlamayı umuyoruz" derken, Senegalli golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak istediklerini dile getirdi.

30 yaşındaki forvetin Hull City ile Premier Lig tecrübesi yaşadığına dikkat çeken Allardyce, "Geçen sezon 12 maçta 5 gol attı. Bizim için bunu tekrarlamasını ve belki de daha iyisini yapmasını umuyoruz" ifadelerini kullanarak, transferin gerçekleşmek üzere olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor