"O çocuklara formayı çıkarttıranlar..."

O olaya bir tepki de Mehmet Demirkol'dan geldi

"O çocuklara formayı çıkarttıranlar..."
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı mücadelede tribünde yer alan minik Trabzonsporlu taraftarların formasının zorla çıkartılmasına bir tepki de ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol'dan geldi.

Demrikol şöyle konuştu;

O formalarla ilgili şikayeti her kim yaptıysa ve o formaları hangi güvenlik görevlisi çıkarttıysa haklarında 6222'den işlem yapılması gerekir. Bu benim bakış açımda suçtur. Neden çıkarttırıyorsun formayı; biri saldırır diye. Manyağın biri 7 yaşındaki çocuğa saldıracak diye formayı çıkarttırıyorsun. Yani manyağı koruyorsun. Bu 6222'lik bir olay. Ben orda güvenlk görevlisi olsam gider orda çocuğun başında beklerim. Başka hiçbirşey yapmam. Birisi birşey yapar mı diye. Kim yapar 7-8 yaşındaki çocuğa statta bir şey... Bunlar saçmalık, saçmalamayın artık


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor