O çocuğu şimdi hatırladın mı Hikmet Karaman!

Her işte bir Hikmet vardır…

O çocuğu şimdi hatırladın mı Hikmet Karaman!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 23. Haftasında teknik direktörlüğünü Hikmet Karaman’ın yaptığı Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü atan ve futboluyla fark yaratan isim ise Abdulkadir Ömür oldu. İşte o Abdulkadir Ömür, Hikmet Karaman’ın geçen yıl Çaykur Rizespor’u küme düşürürken Trabzonspor’a çamur atarak “Hiç oynamamış çocuğu oyuna alıyorlar.” dediği çocuktu…

KADERİN OYUNU
Rizespor’u küme düşüren Karaman, Trabzonspor’un Bursaspor’a 2-1 yenildiği karşılaşmada dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın yedek kulübesinde Mustafa, Zeki ve Aytaç varken Abdulkadir’i oyuna almasını eleştirerek “ Maç 2-1 gidiyor. Sen bir tek Başakşehir maçında 6 dakika oynattığın genç çocuğu sahaya sürüyorsun. O zaman teknik adam olarak ben derimki bir hamle yap. O zaman bu şehir Bunu utunmaz dedim” ifadelerini kullanmıştı.

İşte o gün Karaman’ın beğenmediği Abdulkadir Ömür, dün oynanan Alanyaspor karşısında üstün bir performans göstererek takımının da 2. Golüne imzasını attı.

Abdulkadir’in golü sonrası , Alanyaspor taraftarları da isyan ederek Hikmet Karaman’ı istifa etmeye davet etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor