Nwakaeme'ye büyük övgü " Ronaldinho gibi"

Eski Milli futbolcu Nihat Kahveci Nwakaeme'yi Ronaldinho'ya benzetti

Nwakaeme'ye büyük övgü " Ronaldinho gibi"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Adana Demirspor’u 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından eski milli futbolcu Nihat Kahveci bordo mavili takımı değerlendirdi.

Nihat Kahveci şöyle konuştu;

Cornelius ve Djaniny yok, uzun zamandır görmediğimiz Koita oyuna giriyor. Öyle bir Nwakaeme var ki ben bu sene şampiyonluk istiyorum diyor. Riva’daki ilk hazırlık maçından bugüne kadar şampiyonluğu istiyorum diyen bir Nwakaeme var.

Hamsik ile ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum. Maradona’nın yanına ismi yazılmış kaç yaşında bir oyuncu ligimize geliyor, ilk maçına çıkar gibi konsantrasyonda bir Hamsik. Attığı golde kontrol bitiriş böyle bir şey yok. Onu ancak o atardı.

Adana Demirspor da çok iyi oynadı. Çok keyifli bir maç izledim. İki takımı da tebrik ediyorum. Abdullah hoca tribüne davet etti taraftarları ve hep bugün maçın içindeydi.

Nwakaeme “Bana pas vermeyin ben direğe vurdururum asist yaparım gol atarım” diyor. Ronaldinho gibi ya. 

Dorukhan da hakikaten sağbekte Türkiye’nin en formda sağbeki. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor