Nwakaeme'den flaş ayrılık açıklaması!

Trabzonspor'un yıldız ismi Antony Nwakaeme'den sosyal medya hesabından sitem dolu ayrılık ayrılık açıklaması geldi.

Nwakaeme'den flaş ayrılık açıklaması!

Trabzonspor'da kaldımı kalacakmı konusu merak edilen Nwakaeme sosyal medya hesabından sitem dolu ayrılık açıklaması yaptı.

Trabzonspor taraftarlarına seslenen yıldız futbolcu taraftarları kendisine karşı döndürülmeye çalışıldığını ve ayrılan kendisiymiş gibi gösterilmeye çalışıldığını söyleyerek "Sevgili Trabzonspor taraftarları, onlar sizi bana karşı döndürmeye çalışıyor ve ayrılan benmişim gibi gösterip piyasa değerimi düşürmek istiyorlar. dedi.

Trabzonspor'da geçirdiği yıllarla ilgili Lig ve Süper kupa kazanarak tarih olduklarını ifade eden Nwakaeme Biliniz ki 4 yıllık mutluluk için müteşekkirim. Lig, Kupa ve Süper Kupa kazanarak birlikte tarih yazdık.
Her şey için teşekkürler, asla unutmayacağım.
Tanrı en büyüktür " ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi yıldız futbolcunun kontratı sezon sonu itibarı ile sona ermişti. Nwakaeme ve Trabzonspor arasında bir çok görüşme yapılmasına rağmen taraflar orta noktada buluşamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler