Nwakaeme söz verdi

Son haftaların formda ismi Nwakaeme, Antalyaspor maçını boş geçmeyeceğini söyledi.

Nwakaeme söz verdi

Trabzonspor'da Sözleşmesındekı özel maddeye göre gol asist toplamı 19'u bulması halinde 100 bin euro ekstra ödül kazanacak olan Nwakaeme, milli ara öncesi coşmuştu.

Erzurumspor deplasmanında da galibiyet golünü atan 30 yaşındaki yıldız, ligde 8 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemişti. Nwakaeme, Antalyaspor maçında 'gol şova' devam etmek isterken, Ekuban ile birlikte Karaman'ın hücum gücü olacak. "Avrupa'da olmak istiyoruz. Son maçlarda iyi sonuçlar aldık ve bu seriyi devam ettirmeyi arzuluyoruz" diyen tecrübeli futbolcu, Antalyaspor maçında da herkes gibi kendisinin de takımın kazanması için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Yine dolu tribünler önünde güzel bir galibiyet almayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Gösterdiği müthiş performansla A Milli Takım'a yükselen Uğurcan Çakır'ın ilginç bir özelliği ortaya çıktı. Uğurcan, "Ben stoper, sağ bek ve forvet oynuyordum. Lisansım forvet olarak çıktı. Daha sonra okul takımında kaleye geçtim. Eldivenleri seviyordum, babam inşaat teknikeriydi öyle başladı" ifadesini kullandı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor