Nwakaeme şovuna devam ediyor!

Trabzonspor'un yeni transferş Nwakaeme şov!una antrenmanlarda da devam ediyor.

Nwakaeme şovuna devam ediyor!

Galatasaray maçında 2 gol+1 asistle yıldızlaşan Anthony, antrenmanda yapılan şut çalışmasında 10 vuruşun 9'unu gol yaptı; Alanyaspor'a da gözdağı verdi

Trabzonspor'da taraftarların daha ilk maçında 'Yeni Yattara' yakıştırması yaptığı Anthony Nwakaeme, idmanlardaki performansıyla da göz dolduruyor.

Galatasaray derbisinde 2 gol ve 1 asistle 4-0'lık tarihi galibiyetin mimarı olan Nijeryalı kanat oyuncusu, son yapılan antrenman sırasında gerçekleştirilen şut çalışmasında da gövde gösterisi yaptı. Anthony çektiği 10 şutun 9'unu golle sonuçlandırmayı başardı.

Teknik direktör Ünal Karaman başarısından dolayı Nwakaeme'yi özel olarak tebrik ederken, kaleyi koruyan isimler de 29 yaşındaki oyuncuyu kutladı.

Oldukça neşeli bir kişiliğe sahip olan ve antrenmanlardaki yüksek motivasyonu ile dikkat çeken Nwakaeme, "Galatasaray maçındaki performansımın sürekli hale gelmesi için daha fazla çalışmalıyım. Umarım pazartesi Alanyaspor'a da golümü atarım" dedi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor