Nwakaeme şov devam ediyor!

Trabzonspor'un yıldız ismi Anthony Nwakaeme hazırlık maçlarında da gollerine devam ediyor.

Nwakaeme şov devam ediyor!

Bordo-Mavililer, 1461 Trabzon’u 2-1 yendi. Goller Nwakaeme ve Koray’dan geldi. Nijeryalı forvet son 5 maçta 6. golünü attı.

Ünal Karaman, milli ara ve seçimler nedeniyle lige verilen uzun arada oyuncularının ritim kaybetmesini istemiyor. Bu sebeple dün 1461 Trabzon ile hazırlık maçı oynandı. Karadeniz Fırtınası mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Golleri 12. dakikada Nwakaeme ve 47. dakikada Koray Kılınç kaydetti. Pilot takımının tek sayısı ise 77. dakikada Furkan Tütüncü'den geldi.

Bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman oyuncularını farklı pozisyonlarda oynattı. Daha çok kanatta şans verdiği Nwakaeme bu kez ileri uçta tek santrfor olarak görev yaptı. Nijeryalı futbolcu son 5 maçında 6. kez fileleri sarsmış oldu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR VE PEREİRA DÖNDÜ

Trabzonspor'da sakatlık kabusu azalıyor. Uzun süredir takımdan ayrı olan Abdülkadir Ömür ve Joao Pereira dün oynanan 1461 Trabzon maçıyla sahalara döndü. Pereira iyi bir performans sergilerken 40 dakika sahada kaldı. 4700 metre ile 5200 metre koşan Abdulkadir Parmak'tan sonra en çok mesafe kat eden isim oldu. A. Ömür'ün ise tedavisi sonrası henüz beklenilen seviyede olmadığı görüldü.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor