Nwakaeme seriyi 5 maça çıkarmak istiyor

Trabzonspor'un yıldız ismi Nwakaeme Kasımpaşa maçıyla serisini 5 maça çıkarnmak istiyor.

Nwakaeme seriyi 5 maça çıkarmak istiyor

Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, gözler yine bu sezon kariyerinin en iyi başlangıcına imza atan Nwakaeme'de olacak. 2018-19 sezonu başında transfer edilen 32 yaşındaki sol kanat, 4 yıldır bordo-mavili formayı giyerken, 117 resmi karşılaşmada 37 kez sahne aldı. Başarılı futbolcu, Kasımpaşa filelerini 6 kez sarstı ve Türkiye kariyerinin en fazla golünü İstanbul ekibine attı. Nwakaeme, Kasımpaşa'ya karşı 5 resmi müsabakada forma giydi. 2 karşılaşmayı boş geçen Nijeryalı yıldız 3 maçta ise 2'şer kez sahne aldı.

ZİRVE NWAKAEME'NİN
Süper Lig'de ilk 5 haftalık periyotta 10 gol kaydeden Trabzonspor'un en skorer ismi ise Nwakaeme oldu. Nijeryalı sol kanat ligde 4 maçta 4 gol kaydederken, onu 2 golle Bakasetas takip etti. Bordo-mavililerde Gervinho, Hamsik, Djaniny ve Cornelius da 1'er golle skora katkı sağladı.

SERİYE DEVAM PLANLARI
Nwakame, bu sezon Malatya (5-1), Sivasspor (2-1), Giresun (1-0) ve G.Saray (2-2) karşılaşmalarında sahne aldı. Geride kalan 4 haftayı boş geçmeyen 32 yaşındaki yıldız, Kasımpaşa'yı gollerine devam ederek serisini sürdürmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor