Nwakaeme itirafı: Maçtan önce videolarını izledim

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak rakibine Kadıköy’de 24 yıldır kaybetmeme serisini sürdürdü. Kritik mücadelenin ardından sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusu Bright Osayi Samuel açıklamalarda bulundu.

Nwakaeme itirafı: Maçtan önce videolarını izledim

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası Bright Osayi Samuel soruları yanıtladı.

Samuel verdiği röportajda, "Maça iyi başladık. Hocamız da ilk 20 dakika baskınının çok önemli olduğunu söyledi. Kırmızı kart hakkında konuşmak istemiyorum. Sahada kalmak ve gol yememek istedik. Golü de yedik ama karakter gösterdik. Kesinlikle kazanabilirdik. Pozisyonumdan memnunum" dedi.

Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme hakkında konuşan Bright Osayi Samuel, "Anthony Nwakaeme'nin ne kadar iyi olduğunu biliyordum. Maçtan önce videolarını izledim. Birkaç kez beni geçti, gol de attı. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor