Nwakaeme geri dönüyor

Trabzonspor'un yıldız ismiş Nwakaeme'den iyi haber geldi.

Nwakaeme geri dönüyor

Trabzonspor'a Nwakaeme'den iyi haber geldi. Nijeryalı hücum oyuncusunun sakatlığı geçti. Çaykur Rize maçında sahada olacak. Yokluğunda Fırtına onu çok aradı.

Bordo-mavililer, Anthony Nwakaeme'ye kavuşuyor. Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle sezona istediği gibi başlayamayan 31 yaşındaki oyuncu iyileşti. Takımla birlikte çalışmaya başlayan Nijeryalı futbolcu, Çaykur Rizespor mücadelesinde oynayabilecek seviyeye geldi. Yokluğunda Trabzonspor, Süper Lig'de Sivasspor ve Kayserispor ile berabere kalmış, Türkiye Kupası'nda TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'a elenmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı da tecrübeli oyuncusunun dönüşüne bir hayli sevindi. Nwakaeme'yi bugünkü karşılaşmada ilk 11'e koyacak. Onun yetenekli ayakları ve futbol zekası ile hücumdaki sorunları çözmesini bekliyor.

Nwakaeme bu sezon ligde 3 gol attı, 1 asist yaptı. 4 gole direkt etkisi oldu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor