Nwakaeme Fenerbahçe maçında oynayabilecek mi? Kurallar ne diyor?

Nwakaeme Fenerbahçe maçında oynayabilecek mi? işe o sorunun cevabı!

Nwakaeme Fenerbahçe maçında oynayabilecek mi? Kurallar ne diyor?

TFF, Elazığ’da yaşanan depremin Malatya’yı da etkilemesinin ardından Pazartesioynanacak olan Yeni Malatyaspor – Trabzonspor karşılaşmasını erteledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Denizlispor ile oynanan rövanş karşılaşmasında Nwakaeme’ye yapılan net faulü vermeyip, bordo mavili oyuncuya önce sarı sonra da kırmızı kart gösteren Hakem Ali Şansalan’ın bu bariz hatası nedeniyle Malatyaspor maçında oynayamayacaktı.

Yeni Mallatyaspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından, Nwakaeme’nin cezasını ne zaman çekeceği merak konusu oldu.

TFF kurallarının 18. Maddesinde :

1)Erteleme müsabakalarına yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulülplerde tecilli futbolcular oynayabilir ifadeleri yer alırken

2) bendinde Ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte cezalı veya idari tedbirli olup da erteleme müsabakasının oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler ifadeleri yer alıyor.

Bu sebeple Nwakaeme, Malatyaspor maçında çekmediği cezasını Fenerbahçe maçında çekecek ve ertelenen Malatyaspor karşılaşmasında oynayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor