Nwakaeme: "Böyle maçlarımız olacak"

Nwakaeme Haber61'e konuştu.

Nwakaeme: "Böyle maçlarımız olacak"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Antony Nwakaeme maç sonu Haber61'e konuştu.

Nwakaeme, "Herkesin gördüğü gibi ilk yarı istediklerimizi yapamadık. Devre arasında hatalarımızı konuştuk neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Belki biraz da yorgunluk vardı bunun içerisinde. Çünkü kolay değil lig maçı oynuyorsunuz Avrupa maçı oynuyorsunuz.  Bu ritmi kaldırmak kolay değil hiçbirimiz için.  Biraz da yorgun olabiliriz. Biz tecrübeli bir takımız. İlk yarı yaptığımız hataları ikinci yarı da yapmamaya çalıştık. Kazanmak gol atmak tabi ki önemli. 2-0 gerideyseniz ve tur atlıyorsanız skoru tutmaya çalışırsınız. Bunda da başarılı olduk. Kazansak daha güzel olurdu tabi ki. Bundan daha zor durumlar yaşayacağız. Sonuçta tur atladık. Bundan dolayı mutluyuz. Böyle maçlarımız olacak. Böylece öğrendik bundan sonra böyle bir maçta farklı davranırız farklı hareket ederiz.  Her olumsuz durumdan ders çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

Nwakaeme Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, “Önemli bir maç. Bugün sadece eve gidip dinlenmemiz gerekiyor. Yarından itibaren Fenerbahçe maçına hazırlanacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor