Nwakaeme bilmecesi devam ediyor! Trabzonspor ile arasında uçurum var

Trabzonspor’da Nwakaeme bilmecesi sürüyor.

Nwakaeme bilmecesi devam ediyor! Trabzonspor ile arasında uçurum var

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve şu ana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamayan Nijeryalı oyuncu ile dün son bir görüşme yapıldı.

Trabzonspor yöneticileri "Biz sunabileceğimiz en iyi teklifi kendisine sunduk ve cevap bekliyoruz" derken, Nijeryalı oyuncu ise, "Parayı sorun erecek en son kişi benim" açıklamasını yapmıştı.

Ancak yapılan tüm bu açıklamalara rağmen imzalar bir türlü atılamıyor.

Nwakaeme’nin 2 yıllık sözleşme ve yüksek garanti ücret istediği, Trabzonspor’un ise Marek Hamsik’e verilen ve aynı zamanda tavan ücret olan miktarı Nwakaeme’ye teklif ettiği öğrenildi.

Taraflar yapılan son toplantıda da anlaşamazken, Trabzonspor’un teklifinde sabit kalacağı ve Nwakeme’nin kabul etmesi halinde imza atabileceği belirtildi.

Trabzonspor cephesinin dün yapılan toplantısının ardından yeni bir toplantı isteğinde bulunmayacağı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler