Nuri Şahin, Trabzonspor maçındaki sevincini anlattı: Beni eleştirdiler ama…

Antalyaspor teknik direktörü Nuri şahin, Süper Lig’in iyisinin Nwakaeme olduğunu açıkladı.

Nuri Şahin, Trabzonspor maçındaki sevincini anlattı: Beni eleştirdiler ama…

Antalyaspor Teknik direktörü Nuri Şahin, Trabzonspor hakkında açıklamalarda bulundu. Bordo mavili ekibi yendikleri maçta Trabzonspor taraftarının kendini eleştirdiğini belirtti ve nedenini anlattı. Şahin ayrıca Nwakaeme’nin Süper Ligin en iyi futbolcusu olduğunu belirtti.

İşte Nuri şahin’in açıklamaları:

“Trabzonspor çok büyük bir mucize olmazsa şampiyon olacak ki yakışır”

“Trabzonspor'u yenmemizin ardından Trabzonsporlu taraftarlar beni çok eleştirmişti, ‘Çok sevindin, şampiyon mu oldun?’ diye. Onunla bir alakası yok. Şu anda Spor Toto Süper Lig'in en iyi takımı Trabzonspor ve takımın başında da benim için çok değerli bir insan olan Abdullah Avcı var. İkimiz birbirimizin kariyerine çok etki etmişizdir, aile olarak da görüşüyoruz. Abdullah Avcı her zaman tecrübelerinden yararlandığım bir insan. Trabzonspor'u yendiğimiz gün skordan daha çok oyun planımızın tamamıyla işlemesine çok mutlu olmuştum. Ne çalıştıysak, ne kurguladıysak hepsini sahaya yansıttığımız için sevinmiştim. ‘Abdullah Hoca'yı yendim’ gibi bir olay yoktu. Hatta kendisi bana sonradan ‘Sadece bir takıma karşı mağlup olup şampiyon olacaksam beni yenen sen ol’ demişti. Bu beni çok onore etmişti. Bunlar çok değerli... Trabzonspor büyük ihtimalle, çok büyük bir mucize olmazsa şampiyon olacak ki yakışır. Yıllar sonra gelen bir şampiyonluk... Abdullah Avcı için çalışmayı asla bırakmayan bir insan, onun için çok mutluyum. Trabzonsporlu taraftarlar da bu şampiyonluğu yıllardır bekliyor, onlar için de çok farklı bir duygu. Yine de şimdiden onları tebrik etmek doğru olmaz, ama büyük ihtimalle Trabzonspor şampiyon olacak.”

“Ligin en iyisi Nwakaeme”

“Uğurcan Çakır inanılmaz bir kaleci, Altay Bayındır da öyle. Kerem Aktürkoğlu çok iyi bir oyuncu. Doğukan Sinik bence yine çok iyi, bunu hocası olduğum için söylemiyorum. Çok farklı bir yetenek ve çok kaliteli... Anthony Nwakaeme bence ligin en iyi futbolcusu. Yine benim için bu ligin en iyi oyuncularından bir tanesi İttifak Holding Konyasporlu Amir Hadziahmetovıc. Kendisi çok beğendiğim ve bence gereken değeri görmeyen bir oyuncu. O kadar çok oyuncu var ki... Kim Min-Jae inanılmaz iyi! Ama bence şu an ligin en iyisi ve yılın futbolcusu Anthony Nwakaeme.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor