Novak’ın göndermesine Kamil Ahmet’ten net cevap

Novak’ın, Kamil Ahmet ve Ekuban’a yaptığı göndermeye Kamil Ahmet’ten bakın nasıl cevap geldi.

Trabzonspor, koronavirüs pandemisi nedeniyle liglere verilen arada mutfak pasları videoları çekerek evde kalan taraftarlara eğlenceli anlat yaşattı.

Son olarak çekilen ve Serkan Asan’ın pası sonrası kız arkadaşı Katerina Provaznikova ile mutfağa giren Çek futbolcu Filip Novak, çekimler sırasında Kamil Ahmet Çörekçi ve Caleb Ekuban’a göndermede bulunmuştu. Kız arkadaşının yaptığı tatlılardan Kamil Ahmet ve Ekuban’a ikram etmek için gönderdiklerini ancak tabakların geri gelmediğini ve tabaksız kaldıklarını söylemişti.

KAMİL AHMET’TEN CEVAP GECİKMEDİ

Videonun yayınlanması sonrasında Kamil Ahmet Çörekçi Filip Novak’a tabak seti aldı.

Novak’ın kız arkadaşı Katerina Provaznikova Kamil Ahmet’in aldığı tabak setini sosyal medya hesabından “şimdi her zaman pişirmeliyim” notu ile paylaştı.

Novak’ın göndermesine Kamil Ahmet’ten net cevap


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler