Novak: “Turu geçebiliriz”

Filip Novak’tan kura değerlendirmesi.

Novak: “Turu geçebiliriz”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un Çekyalı oyuncusu Filip Novak, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu kurasında Sparta Prag ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Novak, “Prag şehri Çek Cumhuriyeti’nin en büyük ve en önemli şehirlerinden biri. Kendilerine karşı birçok maçta forma giydim. Dün arkadaşlarımla yaptığım konuşmalarda Çek Cumhuriyeti ile oynamak istemediğimi, benim için çok zor olacağını söylemiştim. Böyle bir eşleşme oldu. Benim açımdan kolay olmayacak. Kendi ülkemde eski arkadaşlarımla oynayacağım.” dedi.

Sparta Prag’ın durumu ile ilgili olarak konuşan Novak, “İlk iki maçta çok iyi gitmediler. Son maçı kazanmalarına rağmen rakip kim olursa olsun bizim sahaya çıkıp grup aşamalarında oynamak istediğimizi, bunu gerçekten istediğimizi göstermemiz lazım. Hiçbirimiz için kolay olmayacak ama tabi ki tur atlayabiliriz.” şeklinde konuştu.

Kura sonrasında ülkesinden çok kişinin kendisini aradığını belirten tecrübeli oyuncu “Çok kişi aradı. Birçok mesaj geldi. Kendi ailemden de arayanlar oldu. Sabırsızlanıyorum. Ailem ve arkadaşlarım beni izleyebilecek. Dört gözle bekliyorum” dedi.

BİLDİKLERİMİ TEKNİK EKİBE AKTARACAĞIM

Çek Cumhuriyeti’ndeki maçları takip ettiğini ifade eden Filip Novak, “Trabzon’da yaşadığım evimde Çek Cumhuriyeti kanallarını izlediğim bir televizyonum var. Tüm maçları izliyorum. Bunları da bir sır olarak teknik ekibe, arkadaşlarımıza aktaracağım. Turu nasıl geçeriz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım iki maçta hepimiz açısından iyi olur. Çünkü biz grup aşamalarına geçip oynamak istiyoruz. Bunu da göstermek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor