Novak'tan sözleşme açıklaması: Bu bir sır değil!

Trabzonsporlu Novak, Çekya basınına liglerin geleceğiyle ilgili konuştu. 

Novak'tan sözleşme açıklaması: Bu bir sır değil!

 Trabzonsporlu futbolcu Novak, Çekya basınına verdiği röportajda liglerin gidişatı ve rakipleri hakkında çarpıcı bir röportaj verdi. 

"KARANTİNA GÜNLERİ"

İlk dönemler fitness eğitmeni veya kız arkadaşımla antrenman yapıyorduk. Koşarak, fitness çalışmaları yaparak. Sonrasında tabi süreç belirsiz olduğundan kendimi ona göre hazırlandım. Eğer lig hemen başlasaydı yazın çok fazla tatil imkanı olmayacağını düşündüm. Ben de programımı buna göre yaptım. 

"LİG SONA ERERSE BİZİ ŞAMPİYON YAPMALARI GEREKECEK"

"Eğer lig sona erdilirse bu tabi ki bizim lehimize olur. Sonuçta bizi şampiyon ilan edecekler. Çünkü lideriz. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Biz sezon öncesinde zaten zirve ve Avrupa'yı belirlemiştik. İstanbul kulüpleri bu sezon iyi değil. Birbirleriyle yarışacaklar ve ne pahasına olursa olsun ligi bitirmek isteyecekler. Türkiye Futbol Federasyonu kararını beklemek zorundayız. 

"YENİ SÖZLEŞME HAKKINDA"

Salgından önce Trabzonspor yönetmimiyle anlaşmaya yakındık. Ancak virüsten dolayı görüşmeler durma noktasına geldi. Türkiye'de mutluyum ve bu bir sır değil. Tabi gelecekte neler olacağını hep birlikte göreceğiz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor