Nöbetçi golcü Ekuban

Trabzonspor'un golcüsü Ekuban, oynadığı maçlarda 59 dakikaya 1 gol sığdırdı.

Nöbetçi golcü Ekuban

Karadeniz ekibinde, yedek kulübesinden oyuna girerek skora katkı yapan Gana asıllı İtalyan oyuncu Ekuban ise ligde attığı 3 gol ile 59 dakikaya 1 gol sığdırdı, son 2 haftada takımına önemli katkı yaptı

Spor Toto Süper Lig'de art arda 3 maçtan galibiyetle ayrılarak zirve yarışında ağırlığını hissettiren Trabzonspor'un hafta sonunda Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçta gol güvenceleri Hugo Rodallega ve Caleb Ekuban olacak.

Karadeniz ekibinin bu sezon İngiltere'nin Leeds United Kulübünden satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı Caleb Ekuban yedek kulübesinden takıma önemli katkı yaptı. Gana Asıllı İtalyan oyuncu, ligde attığı 3 gol ile forma giydiği 59 dakikaya 1 gol sığdırdı, son 2 hafta da Kayserispor ve Atiker Konyaspor'a attığı gollerle performans olarak da yükselişe geçti.

Kulübedeki golcü Ekuban

Trabzonspor'un Gana asıllı İtalyan oyuncusu Caleb Ekuban, 3 golünü de yedek kulübesinden sahaya girerek attı.

Bordo-mavili takımda ilk 11'de sahaya hiç çıkamayan forvet oyuncusu, 10 maçta 177 dakika görev yaptı, 3 gol attı.

Galatasaray, Kayserispor ve Atiker Konyaspor maçlarında birer gol atan Ekuban, 59 dakikaya 1 gol sığdırdı. Trabzonspor, Ekuban'ın gol attığı 3 maçı da kazanarak 9 puan elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler