Nihat Kahveci'den flaş Trabzonspor yorumu! "Böyle giderse Bjelica sezon sonu..."

Nihat Kahveci, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye kaybettiği mücadeleyle ilgili olarak yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci'den flaş Trabzonspor yorumu! "Böyle giderse Bjelica sezon sonu..."

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu.

TRT Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci şu şekilde konuştu;

"GÖREVİNİ YAPAN BİR TEK UĞURCAN VARDI"

Bjelica ilk maçına çıkıyor olsa kadroyu tanımıyor derim. Visca sağ bek oynar mı? Zaten uzun zaman da oynamamış. Maç eksiği de var. Yazık yani. Orada Peres ve Rossi oynuyor. Öne gidiyor Peres ile karşılaşıyor, geri geliyor Rossi ile karşılaşıyor. Yazık, nasıl dayanacaksın? 2'ye 1 kaldı. Abdülkadir Ömür de sahada yok. Bir tek Hamsik'in ayağına top gelince topa sahip olmaya çalışan bir Trabzonspor.  vardı. Görevini net şekilde yapan bir tek Uğurcan Çakır'dı. Ona rağmen de Trabzonspor 3 gol yedi. O gollere de Uğurcan hiçbir şey yapamazdı.

fb ts 3

"BÖYLE GİDERSE BJELİCA'YI SEZON SONUNDA..."

Bjelica'ya anlatsınlar bu takımın geçen sezonun şampiyonu. Türkiye'nin de en büyük takımlarından biri. İsterse 7.5 yıllık sözleşmeye imza atsın. Hoca sakın o rahatlıkta olmasın. Oynadığın her maç finaldir. Böyle giderse sezon sonunda hocayı görmeyebiliriz. Hocanın mazeretleri var mı? Kadroyu o kurmadı, evet. Zor dönemde geldi, evet. Ama oynayan oyuncuların yerlerini de bilmesi gerek. Hangi mevkilerde hangi performansı gösterir diye bilmesi gerekir. Bunları eleştirme hakkımız var.

Bjelica, Fenerbahçe maçında taktik ve teknik yönden sınıfta kaldı. Trabzonspor bu kadar da kötü futbol oynamamalı. O isteği, arzuyu ve mücadeleyi futbolcularda görmedim.

(Haber61 - Spor Servisi)

trezeguet 41 yıllık hasrete son verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor