Newton: ”Bir numara olmak için büyük fırsat “

Eddie Newton, bordo mavililerde yakaladığı fırsatı kaybetmek istemiyor.

Newton: ”Bir numara olmak için büyük fırsat “

Trabzonspor ile Türkiye Kupası'nı kazanan Eddie Newton, İngiltere'den neden ayrıldığını ve bordo mavililerde yakaladığı fırsatı kaybetmek istemediğini dile getirdi.

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in ardından geçici olarak göreve getirilen Eddie Newton, açıklamalarda bulundu.

Eddie Newton, İngiltere'den neden ayrıldığıyla alakalı ise, ''Bir süredir 1 numara olmaya çalışıyorum. Ama İngiltere'de bunun gerçekleştiğini görmedim. Bu yüzden başka ülkeye gittim. Burada da 6 ay bekledim. Burada daha fazla fırsat olduğunu hissettim. Şansı yakaladım. Şimdi bu fırsatı değerlendirmek zorundayım. Yoksa asla 1 numara olamayacağım.'' dedi.

İngiltere'de siyahi menajerlerin azlığına dikkat çeken Newton, ''Rakamlar yalan söylemez. Üst ve alt liglere bakabilirsiniz. Bu benim fikrim ya da görüşüm değil. Sadece gerçekler. Ligde çok az siyahi menajer var'' diye konuştu.

Başkan Ağaoğlu ile görüşeceğini açıklayan Newton, ''İş yapabileceğimi kanıtlamak için uzun bir yol kat ettim. Başkan hazır olduğunda, oturup geleceğim hakkında konuşabiliriz'' diyerek sözlerini noktaladı.

Fotospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler