Newton: "Bıkmış durumdayız"

Newton maç sonu konuştu.

Newton: "Bıkmış durumdayız"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton B.B. Erzurumspor maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Newton, “Bizim açımızdan iyi ayrı maç oldu diyebiliriz. Sakatlıktan dönen arkadaşlarımızın ilk yarı adapte olmasını sağladık. İkinci yarı daha iyi oynadık ancak istediğimiz skoru alamadık. Kulüp olarak aleyhimize alınan kararlardan bıkmış durumdayız. Bunu göstermek istedik ve buna karşı bir şey yapmak istedik. Erzurumspor’a da buna destek verdiklerini için teşekkür ediyoruz” dedi.

Newton Başakşehir maçı ile ilgili olarak ise “Kesinlikle zor bir maç olacak ve dört gözle bekliyoruz. İstedikleri başlangıcı yapamadılar ama iyi bir taklar. Bizde de yeni oyuncular var alışmaya çalışıyoruz. Tam kadro olarak çalışmaya başlıyoruz. Maçı dört gözle bekliyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor