Nevzat Aydın Trabzonspor’a aday olacak mı?

Nevzat Aydın Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Nevzat Aydın Trabzonspor’a aday olacak mı?
Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot – Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın bugün düzenlediği basın toplantısının yankıları sürüyor.

Başkan Usta’nın basın toplantısında hedef aldığı isimler arasında yer alan Nevzat Aydın Haber61’e açıklamalarda bulunarak, Muharrem Usta’nın aday olmak için haber beklediğini ve kendisini rakip olarak gördüğünü, ancak kendisinin böyle bir niyetinin olmadığını söyledi.

MUHARREM USTA ADAY OLMAK İÇİN HABER BEKLİYOR

Aydın, “Beni hedef alması ilgin Büyük ihtimalle haber bekliyor aday olabilmek için. Beni kendine rakip görüyor ama benim öyle bir niyetim yok, defalarca söyledim. Mühim olan Trabzonspor’un iyi olması. Trabzonspor’un iyi olabilmesi için Muharrem Usta’nın kesinlikle başkan olmaması gerekiyor. Bu karakterde bir insanın Trabzonspor Başkanı olmaması lazım. Yazıktır yani. Bunu anlayabilir ama olayın Malatyaspor maçının sonucu ile bir alakası yoktu. Trabzonspor deplasmanda Malatyaspor yenebilirdi de. Yenseydi de ben bunu yapacaktım. Ortada bir yönetim yoktu yani. Trabzonspor’u yöneten en azından bizim içinde olduğumuz bir yönetim söz konusu değildi. Bu durumda bize düşende buradan ayrılmaktı. Bunun Malatyaspor maçının öncesi ve sonrasıyla bir alakası yok” dedi.

KÜLLİYEN YALAN. BÖYLE BİR GÖRÜŞME OLMADI

Başkan Muharrem Usta’nın “25 milyon Euro ile ilgili şunu vadediyorum, bu açıkları ben kiminle yaptım, ilk dönem transfer komitesinin başında Nevzat Aydın vardı ona da yazdım. ‘Bunu beraber kapatacağız. Yarısı sana yarısı bana’. Küstüm gittim hadi eyvallah yok ki, öyle olduğu için eskiler oldu” şeklindeki sözleri cevap veren Nevzat Aydın, “Külliyen yalan. Böyle bir görüşme olmadı. Şöyle bir görüşme olmuş olabilir, belki onunla karıştırıyor. Başkan bir takım paralar topladı bizden. Bunu topladığı zaman 3 ay sonra vereceğini söyledi. Ben bu parya ilgili bir sorum olduğunda başkan cevap vermiyor. Çok detaya girmek istemiyorum. Bununla onu karıştırmış olabilir. Çünkü Muharrem Usta’nın verdiği parayı Trabzonspor’a bağışlaması söz konusu olmaz yani. Ben sıkıldım artık. İstinye Park’ın ve Medical Park’ın ismini görmekten fenalık geldi bana yani” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor