Nevzat Aydın: Trabzonspor transfer döneminin en başarılı takımlarından

Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın Haber61'e açıklamalarda bulundu

Nevzat Aydın: Trabzonspor transfer döneminin en başarılı takımlarından

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın, Fenerbahçe maçı öncesinde Akyazı Stadı önünde Haber61 TV'ye konuştu.

Aydın şu ifadeleri kullandı;

Transfer döneminin en başarılı şekilde geçiren takımlardan biri Trabzonspor. Gerek Guilherme olsun gerek Da Costa olsun. Brezilya’dan geleni Manoel'i çok fazla biilmiyorum. Fiyat performans olarak bakıldığında da çok önemli transferler.

Fenerbahçe deplasman maçlarında zorlanıyor. Trabzonspor deplasmanında geçen hafta Başakşehir karşısında oynadığı futbolu oynayabileceklerini sanmıyorum. Nwakaeme’nin olmaması çok önemli. Fenerbahçe yönetiminin gösterdiği tepkiyi de anlamıyorum. Nwakaeme en önemli silah ve bu maçta oynamayacak. Kanatlarda farklı tercihler kullanabilir. Umarım Trabzonspor kazanan taraf olur.



Hakeme çok takılmaya gerek yok. Trabzonspor hakem hatalarının da içinde olduğu bir çok maçta rakibini yenip gönderdi. Yine niye olmasın. Sosa ya da Sörloth maçın adamı olabilir skor olarak 2-1 tahmin ediyorum. Taraftar takımı sonuna kadar desteklesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor