Nevzat Aydın: Ligin üzerinde bir maç oldu

Trabzonspor’un büyük mücadele sergilediği ancak evinde Beşiktaş’a 4-3'lük skorla mağlup olduğu maç sonrası Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın Haber 61’e konuştu.

Nevzat Aydın: Ligin üzerinde bir maç oldu

HABER61 / SPOR SERVİSİ / TUNCAY LAKOT

Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın, Trabzonspor-Beşiktaş maçını Haber61 tv mikrofonlarına değerlendirdi.


Nevzat Aydın şöyle konuştu:

“Birkaç seneden beri kendi evimizde bu tip maçlara çıkarken tedirgin çıkıyorduk. Bu sefer nispeten daha rahat, daha kafa kafaya sahaya çıktık. Öyle de oldu ama 3-3’ten sonra golü ararken golü kendi kalemizde bulduk. Maçın kalitesi çok üst düzeydi. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Bence maçın favorisi Trabzonspor’du. Bu kadar gollü bir maç beklemiyordum. Bu statta daha kendi kalemizde yediğimiz gol yoktu. Bol gollü bir karşılaşma oldu. Kalitesi Türkiye futbol liginin üzerinde bir maç oldu. Kaybettik ama her transfer döneminde Trabzonspor daha da üzerine koyuyor ve bu sezon bittiğinde daha da üzerine koyuyor olacak. Önümüzdeki sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Maçın hakemi Ali Palabıyık’ın performansını değerlendiren Nevzat Aydın, “Çok fazla duran top çaldı. Hakemle ilgili kötü bir şey konuşmak istemiyorum ama çok duran top çaldı ve Talisca’nın golünde çaldığı topu tekrar izlemek lazım. O an bana müdahale yokmuş gibi geldi. Hatta yanılmıyorsam Onur da ondan sonra maç sonu hakemin yanına gitti. O an maçın kırılma anıydı. İlk defa öne geçtiğimiz bir anda tekrar gol yedik. Şenol hocanın benim için çok ayrı bir yeri var. 2010-2011 yılında yöneticiydim ve Şenol hocayla beraber şampiyonluğa kadar gittik. Çok başka bir sezon oldu. Trabzonspor şampiyon olamıyorsa veya şampiyonluğa gidemiyorsa Şenol hoca şampiyonluğa gitsin tabi ki” dedi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor