Nevzat Aydın: "Avengers gibi oldular..."

Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Nevzat Aydın: "Avengers gibi oldular..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Saat 19:00'da başlayacak mücadelenin VAR ve AVAR hakemleri belli oldu.

Mücadeleye atanan Cüneyt Çakır tepki toplarken, VAR hakemi olarak Bülent Yıldırım'ın atanması Trabzonsporlu taraftarları adeta çileden çıkardı. Trabzonspor aleyhine verdiği yanlı kararlarla tanınan hakemlerin Fenerbahçe mücadelesine atanmasına karşılık Trabzonspor'un eski yönetici Nevzat Aydın sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Aydın, "VAR’ın başına da Bülent Yıldırım atanmış. Cüneyt Çakır ile beraber Avengers gibi oldular mübarek." ifadelerini kullanırken, AVAR hakemi olarak atanan hakemler için de, "Alper Ulusoy ve Mehmet Emre Eyisoy da var VAR'da. Tam Avengers ekibi olmuşlar işte. Thanos olmak lazım bu akşam." dedi.

Nevzat Aydın:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor