Nenad Bjelica'dan Trabzonspor sözleri! "Benim bıraktığım miras..."

Trabzonspor'daki görevine son verilen Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Nenad Bjelica'dan Trabzonspor sözleri! "Benim bıraktığım miras..."

Trendyol Süper Lig'de 8. haftadaki Adana Demirspor maçı sonrası Trabzonspor ile yollarını ayıran Nenad Bjelica, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor sonrası Alman ekibi Union Berlin'in başına geçen deneyimli teknik adam, Hırvat basınına açıklamalarda bulundu.

"BASKI GERÇEĞİ VAR"

Türkiye'de çalıştığı dönemde keyif aldığını ifade eden Bjelica, "Takımı aldığımızda zihinsel ve fiziksel olarak iyi durumda değildi. 16 futbolcu değişmişti. Takımı Beşiktaş derbisine iyi şekilde hazırlamıştık ama Türkiye'de baskı gerçeği var. Baskı neticesinde 10 maçta 12 teknik adam değişti. Ben de aynı kaderi yaşadım" diye konuştu.

bjelica-ts-1.webp

"BENİM BIRAKTIĞIM MİRAS..."

Trabzonspor'un ligdeki hedefi ve şampiyonluk ihtimaline dair de konuşan Bjelica, "Bu sezon için gerçekçi hedef 3, 4 ya da 5. sıra olabilir. Fenerbahçe ve Galatasaray ciddi yatırım yaptı ve daha iyi kadroya sahipler. Benim bıraktığım miras, karakterli ve iyi bir takım. Benden sonra göreve gelen teknik adam da bunu onayladı" dedi.

bjelica-ts.webp

BJELİCA'NIN TRABZONSPOR KARİYERİ

Nisan 2023'te Trabzonspor'un başına geçen Bjelica, bordo mavili takım ile 16 maça çıktı. Trabzonspor, Bjelica yönetiminde oynadığı 16 maçta 8 galibiyet ve 8 beraberlik aldı. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 1.50'lik puan ortalaması tutturdu.

Trabzonspor yönetimi, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a 1-0 kaybedilen mücadele sonrası Hırvat teknik adam ile yollarını ayırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler