Ne İngiltere ne de İtalya! Trabzonspor’un yıldızı için çılgın teklif

Trabzonspor’un yıldızı Uğurcan Çakır’a Araplar kancayı attı.

Ne İngiltere ne de İtalya! Trabzonspor’un yıldızı için çılgın teklif

Süper Lig devi Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. File bekçisi için Mourinho'nun takımı Roma ve İngiliz ekibi Nottingham Forest'ın ardından Suudi Arabistan'dan sürpriz bir talip çıktı.

Kaptan Uğurcan Çakır'ın talibi her geçen gün artıyor. Mourinho'nun takımı Roma ve İngiliz ekibi Nottingham Forest, 27 yaşındaki eldiveni istiyor. Ayrıca Suudi takımı Al-Taawoun da Çakır için devreye girdi.

Arap gazetecilerin verdiği bilgiye göre, Al-Taawoun'un Uğurcan transferinde çok ciddi olduğunu ve bordo-mavililere fiyat sorduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde resmi bir teklif ile Fırtına'nın kapısını çalması beklenen Al-Taawoun'un 1.91 boyundaki kaleci için ciddi bir rakamı gözden çıkardığı dile getiriliyor. Flavio'yu daha önce kiralayan Arap ekibinin çılgın paralar harcadığı biliniyor. Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi var.

Kaynak:Fotomaç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler