N'doye'yle Beşiktaş anlaşmış ama...

Trabzonspor'un Sunderland'a kiraladığı N'doye ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı . Bordo mavililerin sezon başında transfer ettiği ancak hiçbir verim alamadıktan sonra devre arasında Sunderland'e kiraladığı Dame N'doye'nin Beşiktaş'ın kapısından dö

N'doye'yle Beşiktaş anlaşmış ama...
Trabzonspor'un Sunderland'a kiraladığı N'doye ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı . Bordo mavililerin sezon başında transfer ettiği ancak hiçbir verim alamadıktan sonra devre arasında Sunderland'e kiraladığı Dame N'doye'nin Beşiktaş'ın kapısından döndüğü açıklandı.
 
Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğlu yaptığı açıklamada yaz döneminde Mario Gomez'den önce Dame N'doye ile anlaştıklarını söyledi. N'doye ile anlaştıktan sonra başkan Fikret Orman'ın kendisini arayarak Gomez'i sorduğunu anlatan Torunoğlu " Yüzde 1 şansımız olduğunu kendisine söyledim o da bana git şansını değerlendir dedi. Ve bu şans gerçek oldu, N'doye yerine Gomez'i aldık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor