N'Doye'de son aşama!

Trabzonspor Senegal'li forvet oyuncusu N'Doye'nin transferini bitirdi.Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon İngiltere Premir Lig'den küme düşen Hull City formasını giyen forvet oyuncusu N'Doye bordo-mavili takıma gelmek i

N'Doye'de son aşama!

Trabzonspor Senegal'li forvet oyuncusu N'Doye'nin transferini bitirdi.

Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon İngiltere Premir Lig'den küme düşen Hull City formasını giyen forvet oyuncusu N'Doye bordo-mavili takıma gelmek için gün sayıyor.

Oyuncunun bonservisi konusunda Hull City kulübüyle de görüşmeleri son aşamaya getirerek anlaşma sağlayan Karadeniz ekibi, aradaki ufuk pürüzleri giderdikten sonra bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. Senegalli oyuncunun bir kaç gün içinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Trabzonspor, kaleci Esteban Alvarado'nun ardından Dame N'Doye'yi de renklerine bağlarken, Karadeniz ekibinin gündeminde olan stoperler üzerinde ise çalışmalar sürüyor. Karadeniz ekibinin iki stoper oyuncu üzerinde durduğu, anlaşma zemini olması halinde iki stoper oyuncuyu daha kadroya katarak savunma hattını güçlendirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler